Afskedsreception for rektor Peter J.O. Rasmussen

AFSKEDSRECEPTION FOR REKTOR PETER J.O. RASMUSSEN

I går eftermiddag havde skolen inviteret til afskedsreception for vores kære rektor gennem 12 år, Peter J.O. Rasmussen, som har valgt at gå på pension med udgangen af måneden.

Dagen bød på skåltaler fra både nuværende og tidligere ansatte på skolen, foruden eksterne samarbejdspartnere. Eftermiddagen blev krydret med musikalske indslag fra skolens musik A-hold, afsløringen af John Kørners kunstværk skænket til skolen i forbindelse med 100-års jubilæet, samt dejlig mad og drikke. Foruden en overdådig mængde af afskedsgaver.

Ord som en åben ledelsesstil,  ordentlighed, intellekt, ro, eftertænksomhed, tillidsfuld, styr på økonomien og godt humør gik igen som gennemgående tema i talerne, når de sidste 12 år i Peters periode på skolen skulle gøres op. Foruden en masse beregninger om hvor mange km Peter har tilbagelagt mellem hans hjem i Farum og til Lolland. Vi kan med sikkerhed sige at du Peter, har været en fantastisk ambassadør og rektor for Nakskov Gymnasium og HF!

Eftermiddagen blev rundet af med at Peter selv, akkompagneret af et hurtigt sammensat band til lejligheden, sang og performerede en slags “farvel og tak” på en måde som kun Peter kan!

Med ønsket om at du må nyde dit otium, når det starter på mandag kl. 12. Alt godt i fremtiden kære Peter, vi kommer til at savne dig!