Alternativ studietur for 2.HF

2HF har i denne uge holdt alternativ studietur i Nakskov

Oprindeligt skulle 2 HF have været i Prag på studietur, men pga. COVID-19 restriktionerne blev destinationen ændret til Sønderborg. Men for godt en uge siden blev retningslinjerne igen skærpet og alle studieture blev aflyst. Derfor har 2HF holdt alternativ studietur i Nakskov.

I løbet af ugen har vi arbejdet med COVID-19 som tema. Eleverne har haft til opgave at lave en kampagnefilm ud fra sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Deres kampagnefilm skulle være henvendt til unge. Undervejs har eleverne undersøgt de forskellige forholdsregler som er kommet fra sundhedsmyndighederne, de har iført masker været på besøg ved forskellige typer forretningsdrivende for at høre om deres forholdsregler. Derudover har de opstillet spørgeskemaer og lavet en undersøgelse af hvordan COVID-19 påvirker unge på forskellige måder. Og slutteligt har de sammenlignet en fiktiv virus film og dens restriktioner med de restriktioner der er blevet indført med COVID-19.

Undervejs har der været plads til det hyggelige idet vi har spist fælles frokost på skolen og hygget med eftermiddagskage begge dage – lidt hygge skal der jo til når det er ”studietur” i Nakskov

Ina, Christa, Lotte og Rikke