Forrygende og festlig gallafest

Årets Gallafest blev en forrygende og festlig én af slagsen.

Efter udsættelsen fra i vinters grundet corona, var festen denne gang placeret 30.april. I 2021 var det slet ikke muligt at gennemføre så stort et arrangement grundet coronarestriktioner. På den baggrund var det manges første gallafest. Alle 1.års- og 2.års-klasserne vidste derfor ikke hvad de kunne forvente. Men vi tør godt at skrive at den levede fuldt ud op til alles forventninger. 

Ankomst kl. 17 sammen med forældre, inden forældrene fluks blev sendt ned i teatersalen, hvor skolens musikhold havde sørget for underholdningen. Imens kunne eleverne finde deres pladser på de smukt dekorerede borde i selvvalgte temaer, og måske sørge for at drikkevarerne var indkøbt inden forældrene var vendt retur. Herefter gallamiddag og den klassiske les lanciers på skift klasserne imellem, foruden de obligatoriske klassebilleder. 
Efter maden skete det store opbrud mellem forældre og eleverne, hvor eleverne havde mulighed for at feste og tage utallige selfies på den til lejligheden lejede MySelfie, eller udvise diverse mere eller mindre tvivlsomme sangtalenter på karaokeanlægget i elevkælderen. 
De forældre som foretrak lidt mere jazzede toner kunne lytte til Lynge og Bill’s forrygende musik, hvis de dog ikke havde genfundet deres ungdom igen for én enkelt aften. 

Tak til alle som deltog i årets største fest på skolen, men en særlig tak til skolens gallafestudvalg (MV, NP, SH og UF) samt de elever fra 3.årgangen som hjalp til i gallajuntaen med at gøre gangene og afsnittene hyggelige med oppyntningen. 

Billederne fra MySelfien kan downloades via flg. link de næste 35 dage: https://gallery.myselfie.com/#/myselfie-dk/29404/30-04-2022/1/6b86275574ea71b362f20ba68c236a292d5a4125999defe9c543047a1f49db06