Fremragende indsats!

Fremragende indsats!

Billedet viser drengeholdet der på forbilledlig vis repræsenterede skolen ved dagens gymnasiefodboldstævne i Nykøbing Falster.

Vi startede med at chokere alt og alle ved at vinde to gange 1-0 over hhv. Næstved og Nykøbing Katedralskole. Især i første kamp var vi noget på hælene, men en fantastisk keeper og en klinisk skarphed fremme ved Arbnor i kamp 1 og Oliver i kamp 2, sikrede os en helt fantastisk start på turneringen.

Kamp 3 mod Roskilde lavede Mikkel Fugl mål på direkte frispark hvor deres keeper ikke så alt for heldig ud, inden Roskilde udlignede på straffespark til kampens resultat 1-1.

Hvor vi havde haft stolpe ind i de første 2-3 kampe, var det med omvendt fortegn at vi tabte helt unødvendigt med 0-1 til Solrød i kamp 4.

Kamp 5 var vi oppe imod overmagten fra Køge, som vandt kampen med 2-0. Sidenhen viste det sig at Køge var turneringens bedste hold.

Efter et par uheldige kampe, blev der virkelig gravet dybt i kamp 6 mod Himmelev, hvor vi vandt 1-0 på straffespark sparket ind af “Fuglen”. En decideret arbejdssejr.

Dagens sidste kamp mod Kalundborg blev en kamp der vekslede noget frem og tilbage. Kalundborg havde flest kræfter og fik vendt en tidlig scoring fra os ved Oscar Hansen til en 3-1 sejr. Men 10 point for vores vedkommende er mere end godkendt!

Alle gav alt og opførte sig eksemplarisk på en fantastisk god dag, hvor især Thor og Marcus Madsen i bagkæden foran målmand Noah, midtbanen ved Mikkel og Magnus og Arbnor fremme skal fremhæves!