“Frygten for følelserne”. TEATERFORESTILLING PÅ NAKSKOV GYMNASIUM OG HF

Mød Astrid, der er ambitiøs og kun tænker på sig selv, men så kaster en begivenhed hende ind i mystisk underverden. Her bliver hun konfronteret med en række forskellige følelser. Lykkes det Astid at holde følelserne på afstand?

Selv en nedlukning pga. corona har ikke kunne stoppe eleverne. Vi har mødtes virtuelt over Teams, hvor vi har skrevet og øvet årets teaterforestilling hele vinteren. Nu glæder vi os til at vise den for jer.

Forestillingen er en blanding af teater, dans og musik. Eleverne har selv skabt det hele fra bunden og lavet scenografien. Glæd jer til en rejse gennem følelsernes rige.

Forestillingen finder sted tirsdag d. 18. maj 2021 kl. 18 i Teatersalen på Campus Nakskov

Retningslinjer for deltagelse:

  • Man skal fremvise en negativ covid-19-test ved ankomst – enten digitalt eller på papir. Dokumentation skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat.
  • Din covid-19-test skal maksimalt være 72 timer, og det gælder fra det tidspunkt, du fik taget testen på og altså ikke fra det tidspunkt, du har fået svar på din test. Her kan en PCR-test såvel som antigentest (hurtigtest) anvendes.
  • Hvis du HAR været smittet og kan fremvise en positiv test, som er mellem 14 dage og 26 uger gammel, behøver du ikke at kunne fremvise en negativ covid-19-test.
  • Gæster, der er fuldt vaccineret og kan fremvise dokumentation for, at der er gået minimum 14 dage siden sidste stik, kan gå i teatret uden en negativ test.
  • Alle personer over 12 år skal bære mundbind, indtil man sidder ned på sin plads.
  • Publikum fordeles med god afstand i forhold til de gældende regler.