Go’Morgen live fra skolen

Elevrådsformand Karoline Follemand Nielsen, Katja Noa Christensen og Ida Schmidt var alle 3 førstegangsvælgere. Oplevelsen blev ekstra special for dem, da de blev interviewet live midt under udsendelsen på landsdækkende TV. Karoline nede i teatersalen, mens Katja og Ida blev interviewet på vej over til idrætscentret kort inden deres stemmeafgivelse, samt efterfølgende. I gjorde det helt fantastisk flot, og I er nogle fantastiske ambassadører for skolen.

En special dag må det også siges at være for skolens nye rektor, Lars Erik Petersen, som knapt kunne nå at præsentere sig for skolens elever, inden han ligeledes blev interviewet på scenen. Et stort velkommen til Lars Erik!

Selve valgstedet, som er det største i Region Sjælland med flere end 6500 stemmeberettigede aflagde hele skolen et besøg. Eleverne blev introduceret til valghandlingen af valgtilforordnet Tom Larsen, inden skolens stemmeberettiget elever havde muligheden for at afsætte deres kryds. Vi krydser fingre for at vi dermed kan være med til at øge valgdeltagelsen på Lolland!