Indtryk fra 3g og 1hf’s tur til København

Skolens 3.g- og 1.fh klasser var i fredags på den traditionsrige Københavnerekskursion. Herunder følger diverse indtryk fra de forskellige klassers programmer på selve dagen. 

1.HF besøgte Christiansborg, hvor skolens tidligere elev og nuværende medlem af Folketinget, Kasper Roug (A), vidste dem rundt på gangene på Borgen. Undervejs i seancen havde eleverne mulighed for at stille Kasper Roug spørgsmål, og her blev der spurgt flittigt ind til bl.a. minksagen, lægemangel på Lolland samt den aktuelle krise i Ukraine. Selve besøget i Folketingssalen gjorde et stort indtryk på eleverne. Et stort tak skal der lyde til til Kasper for at tage godt imod vores unge mennesker. 

Efterfølgende var 1.HF på Nationalmuseet hvor de hørte om det 20.århundrede og Velfærdsstaten, før aftensmaden blev indtaget inden turen gik hjem igen til Nakskov. 

3a besøgte DR-byen, 3b var på besøg i U-kirken mens 3c var på besøg på Frihedsmuseet og Mindelunden, mens alle klasserne sluttede dagen af i i teatret hvor de overværede “Charlie og Chokoladefabrikken”.