Lige ved og næsten for 1b ved årets gallafodbold

Timerne inden årets store Gallafest, blev brugt i Nakskov Idrætscenters hal 1, hvor årets turnering i den traditionsrige Gallafodbold blev afviklet.

På forhånd havde de fleste peget på 2b, som turneringens helt store favoritter. Men årets turnering kom bestemt ikke til at forløbe som bookmakerne havde spået. Allerede i gruppespillet måtte 2b forlade turneringen, desuden sammen med 3a, som ligeledes havde store forventninger til årets turnering. 

I stedet viste opkomlingene fra både 1b og 1c overraskende godt spil, hvor de begge kom i semifinalerne, efter et overbevisende gruppespil. 

Stærkest på dagen (eller heldigst vil onde tunger sige!), viste sig at være et hold bestående af superveteraner. Rutinen viste sig allertydeligst da de var bagud 3-2 med 20 sekunder igen af finalen. Desværre for 1 tabte de bolden, og de “gamle” slog kontra, fik udlignet i sidste øjeblik, og også endte med at score det afgørende mål på Golden Goal efter forlænget spilletid,

En dejlig eftermiddag i Nakskov Idrætscenter med god stemning og masser af god fodbold, inden et hurtigt bad, omklædning og gallafest på skolen.