NAGYanske lege en kæmpesucces

De NAGYanske lege blev afviklet i den lumre sensommervarme på de grønne arealer bag ved Campus Nakskov, efter en kort introduktion i Nakskov Idrætscenter. 

Udklædte- og kampklare elever fra alle skolens klasser og GYM10, startede dagen i Nakskov Idrætscenter til fælles opvarmningsøvelser og klasseselfies. Udover præmier til vinderne af de NAGYanske lege var der præmier for bedste udklædning, opvarmning og banner. 

På tapetet stod discipliner som Ølkasseatabling, pindebasket, minestryger, æggekast, trillebørsstafet, glideband, dobbelt spand og årest helt nye disciplin: Måneræs (stafet i moon cars). På den måde var der behov for alle elevers kompetencer, da øvelserne ikke kun krævede individuelle færdigheder, men kompetencer som samarbejde, koordination og balance.

Ved legenes afslutning blev alle skolens elever tildelt en hvid Nakskov Gymnasium og HF- T-shirt samt en mulepose med skolens logo. 

En kæmpe stor tak skal der lyde til den NAGYanske Komité som har knoklet for at få tingene til at gå op i en højere enhed, samt de lærerkræfter som har hjulpet til i løbet af dagen. 

Årets sejrherrer blev forresten 2b, som viste fremragende evner dagen igennem.