VI VANDT HOVEDPRÆMIEN!

Ved lørdagens store TV-transmitterede show “Danmarks Indsamling 2021”, blev det i bedste sendetid annonceret at Nakskov Gymnasium & HF havde vundet konkurrencen “Danmarks største fredagscafé 2021”.

Det var først i tirsdags (2.februar red.) at initiativet blev taget, og pengene blev indsamlet via elevernes donationer på 10 kr./lod i en lodtrækning om gratis adgangsbilletter til vores næste gallafest samt muligheden for at vinde skolens hvide t-shirt med vores logo på. Vi er derfor stolte over, at vi på så kort tid og under besværlige forhold er lykkedes med at indsamle penge 3650 kr. i den gode sags tjeneste. Vi kan med rette kalde os for en lille skole med et stort hjerte.

Tak for alle jeres bidrag til indsamlingen – og vi kan nu alle se frem til et stand-up show med komikeren Mark Le Fevre, som var hovedpræmien. De nærmere omstændigheder vedrørende showet kender vi endnu ikke.

Initiativtager Johanne Rasmussen udtaler:
“Vi havde ikke i vores vildeste fantasi regnet med, at vi ville vinde, da vi tilmeldte os til konkurrencen i tirsdags. Initiativet blev taget for at skabe et fællesskab om en sag på skolen, mens vi alle går hjemme og arbejder eller modtager undervisning virtuelt. I første omgang var håbet, at vi kunne samle penge nok til at kunne deltage i konkurrencen, i bedste fald at få indsamlet 3000 kr., så skolens navn kunne blive vist på TV. At det så ender med, at vi vinder hovedpræmien, er vi selvfølgelig super glade for, ikke mindst på vores elevers vegne”.