Walk’n’Listen i musikhuset

Walk’n’Listen i musikhuset

Torsdag d. 11. maj  var der Walk’n’Listen koncerter i Nakskov Gymnasium og HF’s skønne musikhus i 4. modul. Det var musikeleverne selv der spillede koncerterne. Som en del af eksamen i musik, skal alle musikelever indgå i et sammenspilsnummer, som skal opføres for et publikum.

På holdende for musik c-niveau, som kun har haft musik i 1 år, blev der bl.a. spillet: ”Black Bird” af The Beatles i en besætning for trompet, guitar, bas og trommer. En anden gruppe spillede og sang Sam Fichers: “This City”. Derudover var Bill Withers: ”Ain’t No Sunshine” et populært sangvalg.

Eleverne i 3cMU, som har haft musik som studieretning, skulle ud over deres fælles sammenspilsnummer ”Poison” af Alice Cooper også spille deres eksamens-solonummer. I den forbindelse blev der i den klassiske afdeling spillet både: Bach, Schumann og Mozart på flyglet i 920 og i den noget hårde metalgenre sluttede vi dagen af i det store rytmiske sammenspilslokale med tonerne til Metallicas: ”Bloodline”.

Hermed var Walk’n’Listen afsluttet og den fælles oprydning gik i gang. Det blev nogle fine koncerter. Alle var rigtig gode til både at lytte, finde løsninger, bakke hinanden op og gå tålmodigt fra lokale til lokale, hvor opstillingerne til de forskellige bands stod klar.

Tak for en dejlig dag. Det var modigt at I alle stod på scenen.

Gitte Ibsen